Bestiller du et nyt badekar hos Danline, er du sikret godt nordisk design produceret i Danmark. Der er kælet for detaljerne, og du kan tilkøbe de spa-funktioner du ønsker. Danline er lig med holdbar kvalitet. Et valg der vil skabe badeglæde for dig og din familie mange år fremadrettet.

Inden du vælger et nyt badekar

Hos Danline tager vi os tid til dine drømme og forventninger. Der er mange detaljer, der skal være på plads, derfor kan det være en fordel, hvis du har tænkt lidt ekstra over dine behov og ønsker.

Start gerne med at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvor stort er Jeres badeværelse?
  • Hvor vil I gerne placere et nyt badekar?
  • Hvilket design matcher Jeres stil?
  • Hvem og hvordan skal badekaret bruges?
  • Ønsker I spa-funktioner?
  • Er der særlige steder på kroppen, der behøver målrettet vand/luft-massage under badet?

Når du har besvaret spørgsmålene, er det lettere for os, at rådgive dig til den rette løsning. Først vælger du kar-type, herefter taler vi om de spa-løsninger, og om det ekstra tilbehør, du ønsker at tilkøbe. Resultatet bliver et nyt badekar, skræddersyet efter dine individuelle behov og ønsker. En fleksibilitet, der er svært at finde andre steder.

Nyt badekar

Badekar fra Danline

Vores Kunder

Danline har mange forskellige kunder. Vi sælger badekar til private, men samarbejder også med byggebranchen – både ved renovationsprojekter og nybyggeri. Vores kunder er alle forskellige og modtager derfor altid individuelle løsninger. Det sikrer vi ved hjælp af ærlig og målrettet kommunikation og god service fra start til slut.

Fem års fuld garanti på dit badekar

Når du køber et nyt badekar ved Danline, har badekaret været igennem en grundig kontrol og testning, inden det forlader vores produktion. Hos Danline er det altafgørende, at badekaret lever op til dine forventninger. Derfor yder vi også 5 års fuld garanti på alle badekar. Vi kender vores produkter, og ved at investering i kvalitet altid betaler sig – både for os og dig. Når du vælger Danline, vælger du derfor gennemtestet kvalitet, som du kan føle dig tryg ved.

Historien om Danline

Danline er et familieejet firma, der første gang så dagens lys tilbage i 1989. Det hele startede meget forsigtigt med, at familien Høyrup købte en håndfuld smukke, engelske badekar til videresalg. På daværende tidspunkt var salget af badekarrene blot en bibeskæftigelse på familiens landbrug.

Der gik imidlertid ikke længe før familien besluttede sig for selv at producere badekar. I dag er gården solgt, og Danline blevet familiens hjertebarn. Allerede fra begyndelsen har det handlet om kvalitet og god service.

I dag tilbyder Danline kundetilpassede badekar og massagekar af høj kvalitet. Et bredt sortiment af luksuriøse badekar, som altid tilpasses den enkelte kundens ønsker.

God og hurtig service

Danline svarer hurtigt på kundehenvendelser, og træder ligeledes hurtigt til, hvis badekaret trænger til et serviceeftersyn eller reparation. Det er noget af det, der gør vores service særlig populær – både blandt forhandlere og kunder.
Hos Danline arbejder vi tæt sammen med vores samarbejdspartnere, forhandlere og kunder, for at sikre dem den bedste og hurtigste service.

Danline i fremtiden

Det er Danlines mission at blive Europas førende spa- og badekarproducent, hvilket familien Høyrup dagligt arbejder på at opnå. Den målrettethed er noget kunderne kan mærke. Det er særligt på det høje serviceniveau, at Danline udmærker sig.
Når det kommer til design, er Danline også kendte for vores innovative, nordiske sortiment. Særligt inden for fritstående badekar ser Danline derfor en stigende efterspørgsel. Det rene nordiske udseende er eftertragtet i både Scandinavian og resten af Europa. Det udstråler kvalitet og elegance, og hvem vil ikke gerne have det?

Teknikken bag spa-funktionerne videreudvikles også løbende. Hos Danline ved man, at kunderne forventer de bedste og nyeste tekniske løsninger. Det kræver, at Danline også er med når udviklingen formes. Og det er netop det vi kan, når vi løbende videreudvikler vores eget sortiment. Danline sikrer kort fortalt kunderne det bedste inden for badekar og massagekar, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

De bedste hilsener
Familien Høyrup
Danline