Når du køber et Danline badekar, har du mulighed for at tilkøbe forskellige spa-funktioner. Herefter indsættes de valgte funktioner i dit valgte badekar i Danlines egen produktionsafdeling, så du får prøcist det spa badekar fra Danline du ønsker.

Har du særlige områder på kroppen, som trænger til ekstra massage, kan vi derfor også placerer dyserne, så det passer til din krop og dine individuelle behov. En fleksibilitet Danline er kendte for.

Danlines spafunktioner kan tilkobles alle vores badekar, bortset fra de fritstående modeller.

Spa badekar fra Danline giver velvære og overskud

Spa badekarfra danline med mange funktioner

Spafunktioner:

  • Vandmassage – Vandet pumpes igennem store jetdyser
  • Luftmassage – Tusindvis af luftbobler masserer dine led og muskler
  • Vand- og Luftmassage – Her kombineres de to overnævnte massage-teknikker
  • Ryg- og fodmassage – Ved indsætning af ekstra ryg- og foddyser, masseres ryg og fødder

Hos Danline rådgiver vi dig gerne om de forskellige spafunktioner, hvis du ønsker det. Vi har mange års erfaring med kundebetjening og skræddersyede løsninger inden for spabad. Hos Danline kan du derfor regne med kompetent vejledning og personlig service hele vejen.

Ekstra tilbehør til Spabad

Udover spa-funktionerne kan du også tilkøbe andet ekstraudstyr til dit Danline badekar. Vi sælger fx nakkepuder i sort og hvid, forskellige armaturer, varmeveksler, samt lysterapi.

Hos Danline er du i trygge hænder

Når du køber et spa badekar fra Danline får du 5 års fuld garanti med i købet. Den service kan vi tilbyde, fordi vores badekar og spabade har en meget lang holdbarhed. Kvalitet betaler sig både for Danline og vores kunder.

Et spa badekar fra Danline er et langvarigt forbrugsgode, som spreder badeglæde i rigtig mange år. Kvalitet som du kan mærke og se hver eneste dag.

Spa Badekar fra Danline

Altid rent vand

Hos Danline bruger vi som standard altid det patenterede Superclean®-system, som efter hvert bad tømmer alle slanger og dyser 100% for vand. Du undgår derved beskidt vand, hvilket også forbedrer vedligeholdelsen og rengøringen af badekar. En fordel, der både gavner dig og miljøet.
Vi har selv udviklet Superclean®-systemet.

Det fungerer ved hjælp af et sensorstyret system, der sikrer at alle rør gennemblæses efter brug og derved renholdes. Danline produkter er CE-mærkede, gennemtestede og verificerede af flere forskellige, uafhængige selskaber. Det giver dig en sikkerhed, du kan regne med.