Bliv Danline Forhandler

BLIV FORHANDLER

BLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB

Danline har etableret sig som en førende leverandør af kvalitetsprodukter til over 250 forhandlere i hele Europa. Vores flotte kollektioner, skandinaviske designs og danske produktion har gennem årene indtaget en særlig plads i utallige badeværelser, og kunderne efterspørger vores produkter. Vi inviterer dig til at udforske muligheden for at blive en del af vores voksende forhandlernetværk.

 

Tag kontakt til os i dag og oplev, hvordan vores dedikerede team kan hjælpe dig med at komme i gang som en stolt forhandler af Danline produkter. Du vil blive mødt af vores engagerede og erfarne medarbejdere, der brænder for at styrke din virksomhed gennem Danlines produkter. Lad os indlede en samtale om dine muligheder, eller begynd med at udforske de fordele, vi tilbyder herunder:

6 GRUNDE DER GØR DANLINE TIL DIN NÆSTE SAMARBEJDSPARTNER

Direkte kontakt med din producent

Når du handler med Danline, handler du direkte med din producent. Vi sætter en ære i vores danske produktion. En produktion der er din sikkerhed for produkter i exceptionel kvalitet. Vi garanterer, at vores produkter er holdbare, pålidelige og lever op til de højeste standarder. Så når du vælger os, får du ikke kun det seneste inden for design og stil, men også kvalitet, du kan stole på. Danline er din garanti for sikker og hurtig levering - hver gang – og ingen produkter sendes afsted uden at have gennemgået vores grundige kvalitetssikringer. Du er altid velkommen til at komme forbi og se, hvordan vi arbejder.

Førsteklasses kundeservice

Vi sætter en ære i at handle med vores kunder, og vores team af dedikerede fagfolk er altid klar til at lytte til dine behov og besvare dine spørgsmål.

Det er vores overbevisning, at vi sammen finder de bedste løsninger. Vores fleksibilitet, pålidelighed og evne til at tilpasse vores sortiment efter dine ønsker, er fundamentet for vores kundeservice. Din tilfredshed er vores mål.

Høj efterspørgsel

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde vores kunder det bedste og mest moderne, der er tilgængeligt. Det er derfor, vi dedikerer os til at opdatere vores sortiment regelmæssigt og følge markedets trends. Når du handler med os, kan du være sikker på, at du altid har adgang til nye produkter med høj efterspørgsel.

Vi er stolte af at tilbyde dig ikke kun produkter, men også en oplevelse, der følger med kundernes skiftende smag og præferencer.

Materialebank

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores partnere at have nem adgang til salgsmateriale. Derfor har vi skabt en omfattende materialebank, som du kan tilgå via dit login. Her finder du alt fra produktbilleder og miljøbilleder til inspirationsmaterialer og salgstekster for hvert eneste produkt i vores sortiment.

Nem og Effektiv B2B Platform

Vores B2B-platform er designet til at gøre samarbejdet så enkelt og effektivt som muligt. Med dit personlige login får du ubegrænset adgang til vores omfattende produktudvalg, priser og alt det, du skal bruge som partner.

Stabil og Hurtig Levering

Som dansk producent og leverandør af højkvalitetsprodukter har vi den fordel, at vi er tæt på hele Europa. Vores produkter behøver ikke at krydse oceaner eller kontinenter for at nå dig og dine kunder. Vi tilbyder både levering direkte til dig og din virksomhed samt muligheden for at sende varerne direkte til dine kunder, alt efter dine præferencer. På den måde sikrer vi en pålidelig og hurtig levering, der understøtter din forretning.

Kontakt os i dag

Vi søger altid passionerede og seriøse firmaer, der ønsker at forhandle vores produkter.

Kontakt os:
Ring til os på +45 86 48 77 77
Eller send os en e-mail på whirlpool@danline.com for at starte dialogen.

Mød os personligt:
Du er altid velkommen på vores fabrik og showroom på Djursland til en snak om vores produkter.

Besøg os på: Nørregade 25, 8961 Allingaabro

- Hector, Danline